Santiere in baza de date              Santiere din ultima luna              Santiere din ultima saptamana

Lucrari Constructii Civile si Industriale

Toata lumea se intreaba cum sa realizezi usor si rapid un flux constant de clienti noi la costuri minime

Noi va ajutam sa gasiti santiere rapid, profitabil si eficient. Acum poti avea acces in timp real la informatii despre proiecte, poti afla stadiul real al acestora precum si solicitari exacte direct de pe santiere. DateSantiere.ro este o baza de date actualizata zilnic ce va permite accesul la noile oportunitati din piata in materie de santiere si lucrari, constructii civile si industriale.

Accesarea santierelor e la un click distanta, iar ofertele si prezentarile dvs pot ajunge in timp util direct catre persoanele de decizie.

Monitorizam zilnic piata constructiilor civile si industriale si cautam in permanenta noi oportunitati.

Cum va pot ajuta datele noastre?

Va putem anunta in timp util solicitariile necesare fiecarui santier. Implicit costuriile echipei de vanzari scad, iar serviciul nostru de informare va facilita activitatea de ofertare. Utilizand filtrele de cautare va puteti alege singur proiectele la care vreti sau ati putea sa ofertati imediat sau in viitorul apropiat.

Cum puteti beneficia de informatii despre santiere online?

1. Prin intermediul unui abonament. Pentru acces integral la datele de contact si locatia proiectelor accesati sectiunea Aboneaza-te. Veti fi contactat in minim 12 ore de un reprezentant care va va prezenta solutia optima de abonare.

2. Prin accesari prepay. La sectiunea Aboneaza-te, mentionata mai sus, aveti posibilitatea de a opta pentru un numar de accesari preplatite ce va garanteaza un numar limitat, la alegere, de proiecte.

3. Prin rapoarte. Semestrial, departamentul nostru de cercetare, realizeaza rapoarte pe anumite segmente si domenii. Pentru mai multe informatii despre caracteristicile acestora, dar si orice alte intrebari, va stam la dispozitie 24/24 de ore la adresa de e-mail office@datesantiere.ro.

Cum se pot verifica santierele?

Raspunsul se afla tot la noi pe portal. Orice informatie poate fi verificata prin completarea formularului Testeaza gratuit din sectiunea de Contact. Acesta va ofera posibilitatea de a testa, dupa cum e si normal, orice informatie aflata la noi in baza de date.