Ansamblu rezidential
  • Suprafata/Val: 11.000 mp
  • Subdomeniu: Cladiri & Ansambluri rezidentiale
  • Domeniu: Civil

Judet:
BRASOV

Adresa: ****

Descriere
Lucrarile la primul ansamblu sunt in stadiul de constructie, la placa ultimului etaj. Acest ansamblu are o suprafata construita desfasurata de 11.000 mp cu regim de inaltime S+P+10E. Lucrarile la al doilea ansamblu sunt in stadiul de proiectare. Acest ansamblu va avea suprafata construita desfasurata de 13.800 mp. Sistemul constructiv se va realiza din structura de beton si inchideri din zidarie clasica, din caramida. Beneficiarul este interesat de oferte pentru partea de executie. Prezentarile si ofertele pot fi inaintate pe adresa de e-mail si vor fi luate in considerare daca prezinta interes.
Solicitari:
Urgent! executie fatade 11.000 mp, executie tencuiala 5.000 mp, executie tavan 3.000 mp, executie montaj gresie 3.000 mp, executie montaj faianta 3.000 mp, executie montaj parchet 3.000 mp, executie montaj gips carton, executie montaj vata minerala bazaltica front rock dual.

Observatii:
Beneficiarul a specificat ca plata se face la 15 zile dupa emiterea facturii. Plata poate fi facuta saptamanal sau lunar, la intelegerea dintre parti.
Date de contact

Beneficiar:
****
Persoana:
****
Contact:
****
Email:
****
Antreprenor:
****
Persoana:
****
Contact:
****
Email:
****
Proiectant:
****
Persoana:
****
Contact:
****
Email:
****
Pentru a avea acces la toate datele va rugam sa va autentificati! Daca nu aveti inca un cont, Abonati-va !