Cum ai vinde daca ai stii tot ce se construieste in zona ta? Dar in toata tara?
Nimic mai simplu.

Platforma reprezinta un motor de cautare al santierelor

Acum poti cauta proiecte si investitii din spatele biroului tau prin serviciul nostru de informare.

Nu mai este nevoie sa te deplasezi fizic la fiecare locatie doar pentru a afla informatiile care sunt deja introduse in motorul nostru de cautare. Cauta inteligent!

Dar cum functioneaza?

Iata etapele de lucru:

Echipa de cercetare I

Verifica atent toate publicatiile de specialitate si sursele on-line. Afla ultimele proiecte si investii din Romania precum si persoanele/firmele direct implicate.

Echipa de cercetare II

Intra in actiune si contacteaza toti beneficiarii si constructorii pe care echipa 1 i-a pus la dispozitie. Acestia afla tot: de la solicitari de proiectare, documentatii tehnice, antreprenoriat general sau executie pe segmente, pana la liste cu cantitati de materiale, caiete de sarcina, etc.

Echipa de cercetare III

Este responsabila pentru verificarea periodica a santierelor. Contacteaza zilnic proiectele deja introduse si determina evolutia lor.
Accesarea santierelor e la un click distanta, iart ofertele si prezentarile tale pot ajunge in timp util direct catre persoanele de decizie.

PE SCURT

NOI oferim
informatia corecta

TU iti dezvolti
portofoliu de clienti
Cum te pot ajuta datele noastre?

Primesti informatii in timp real despre stadiul actual al santierelor. Ai acces la datele de contact ale beneficiarilor, precum si la necesarul de materiale si/sau servicii.

Se pot oferta mai multe santiere intr-un timp mai scurt, implicit se optimizeaza costurile echipei de vanzari.

Cum poti beneficia de informatii despre santiere online?

1. Prin intermediul unui abonament. Pentru acces integral la datele de contact si locatia proiectelor accesati sectiunea Aboneaza-te. Veti fi contactat in maxim 24 ore de un reprezentant care va va prezenta solutia optima de abonare.

2. Prin accesari prepay. La sectiunea Aboneaza-te, mentionata mai sus, ai posibilitatea de a opta pentru un numar de accesari preplatite ce va garanteaza un numar limitat, la alegere, de proiecte.

3. Prin rapoarte. Semestrial, departamentul nostru de cercetare, realizeaza rapoarte pe anumite segmente si domenii. Pentru mai multe informatii despre caracteristicile acestora, dar si orice alte intrebari, va stam la dispozitie la adresa de e-mail office@datesantiere.ro.